Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová játra na smetaně
Opékané pikantní bramborové plátky
Halušky s tvarohem
Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
Okurkový salát na uskladnění
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…
Krkovička na hrášku
Dukátové buchtičky z remosky s…
Vrstvený koláč
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki