Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové krokety
Listové taštičky plněné mletým masem
Květáková polévka II.
Klasické kremrole
Podmáslový chléb - moc dobrý
Nektarinkový koláč
Slaný koláč z listového těsta
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Dršťková polévka I.
Čočka na kyselo
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros