Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koprovka podle Barunky
Pomazánka z červené řepy II.
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Vynikající zeleninová polévka
Vepřové koleno na černém pivě
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Jahodový dort se smetanou
Domácí Trdelník
Meruňková zmrzlina
Krémové lečo
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros