Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Španělské ptáčky
Dušené hovězí plátky
Vánočka - třená
Lahodná cizrna s česnekem
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Tiramisu s jahodami a čokoládou
Vynikající vanilková zmrzlina
Papoušková buchta
Kuřecí prsa s pomeranči
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake