Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marinovaná vepřová kýta
Lasagne s rajčaty
Buchty - těsto z domácí pekárny
Brokolicová polévka s brambory
Malakov dort - starý recept po…
Vepřové kari
Chřestová omáčka s koprem
Domácí šátečky (nejen) s tvarohem
Křupavé vafle s avokádem, lososem a…
Cuketové cannelloni s ricottou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát