Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z brambor a kyselého zelí
Pikantní česneková pomazánka
Teplý bramborový salát
Smažené plněné kapustové listy …
Široké nudle se slaninou a zelím
Eintopf s červenou řepou
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…
Pečené brambory
Polévka z bílých fazolí s uzeným masem
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát