Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí pomazánka s tvarohem
Nejjednodušší panenka
Vepřové v alobalu
Zapečený květák III.
Šunková pomazánka
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
Bábovka z kefíru hrníčková
Salát z buřtů
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake