Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bochánek, který se vždy povede
Vídeňský bramborový salát s kysanou…
Tuňáková pomazánka III.
Celozrnné dalamánky
Pečené brambory s tvarohovou omáčkou
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Rychlé chuťovky nejen ke kávě
Vepřový jazyk na divoko
Špenátový kuskus
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake