Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový želatinový dort
Tagliatelle se špenátem a houbovou…
Norský dresing na zeleninové saláty
Slaný mrkvový koláč
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Losos v sezamové krustě
Bramborovo cuketová polévka -…
Smoothie s Kinder Pinguí
Portobello s nivou a šunkou
Polévka z pečeného květáku
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake