Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Roštěnky se smetanovou omáčkou
Vepřové v alobalu
Celerový salát s jablkem
Chilli con carne IV.
Cuketa na smetaně II.
Frankfurtská polévka s hlívou
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Bramborovo-fazolový salát
Pikantní kuřecí srdíčka
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake