Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékaná kapusta s rýží
Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem
Zapékaná kapusta
Drážďanský špaldový chleba
Bramborové noky s houbovou omáčkou
Tvarohový dort se strouhanou čokoládou
Kynuté knedlíky plněné masem
Švestkové (třešňové) šátečky s…
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Citronové orzo se špenátem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros