Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chobotnice po athénsku
Strouhaná tvarohová buchta
Smetanové tyčinky
Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…
Kuřecí nudličky v pepřové omáčce
Drobenkový koláč (řez, dort) s…
Chilli con carne s kořením
Španělská paella krok za krokem
Ořechové řezy s polevou z remosky
Citronové orzo se špenátem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros