Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sýrové fondue
Bramborové noky - příloha ke gulášům
Kretské tzatziky
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Bešamel od maminky
Potahovací hmota
Šlehačkový koláč s rebarborou
Cuketová bábovka s ovocem
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake