Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Likér z máty peprné
Jindřiščin perník
Čočka s rýží
Česnečka po česku
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Šlehačkový koláč s jablky
Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Mrkvová bezlepková buchta
Mexický hrnec s rýží
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake