Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněná sekaná pečeně
Zapečené těstoviny se špenátem
Kokosky raz dva
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Bezlepkový smetanový dort s rybízem
Tvarohový řez
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Budapešťská pomazánka (nízkotučná)
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake