Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kedlubnová polévka
Mleté maso s kysaným zelím
Švýcarské fondue
Mletý sýrový řízek s uzeným masem
Paštika z divočáka
Thajská kuřecí polévka
Pečený Pangasius
Šlehačkový dort s banány
Pikantní kuřecí srdíčka
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake