Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelenina v pánvi
Kynuté těsto - základní recept
Plněný květák mletým masem
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Studentské rychlolangoše
Cuketové topinky (tousty)
Bylinkový chléb (DUKAN)
Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)
Rychlé červené karí s krevetami
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou