Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Falešné španělské ptáčky
Gurmánské smažené řízky
Kuřecí játra na olivách a víně
Zapečené kuře na žampionech
Oříšková bábovka
Základ na jakoukoliv zeleninovou…
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Nejlepší vánoční krůta
Kabirův pečený česnek Čeněk
Květáková polévka v chlebu
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cukeťák z trouby