Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Selské brambory
Meruňkové knedlíky po lechtalsku
Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou
Závin z bramborového těsta
Vajíčka v mikrovlnce
Rybízový koláč s kokosem
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Pečené brambory s kuřecím plátkem
Cuketové karbanátky (sekaná)
Francouzské brambory s pórkem
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake