Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí čokoláda
Milánské špagety ala zuzanka
Kuřecí řízek s hořčicí
Srnčí maso na smetaně
Mléčná žampionová polévka
Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…
Bramborové noky s dušeným špenátem
Bazalková pasta / pesto
Pikantní jogurtové filé
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros