Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené brambory s kuřecím masem a…
Šlehačková roláda IV.
Kořeněná rajská omáčka
Vaječná pomazánka II.
Plněná cuketa II
Zapečený lilek 3
Hrnková buchta s kokosem a polevou
Meruňkový koláč z cukety
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Polévka z pečeného květáku
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake