Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný hermelín
Pomazánka z vařeného masa
Halušky podle Martinky
Dušená mrkev Dudin
Banánovo-broskvové tiramisu
Salát z čínského zelí s kysanou…
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Cuketa na slanině s česnekem
Pečená vepřová panenka ve slanině na…
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát