Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené filé po cikánsku
Polévka z hlívy ústřičné
Drožďová pomazánka - Dědův recept
Rychlá pikantní pomazánka na…
Broskvové řezy II.
Hrníčková ovocná roláda
Bylinkový králík na žampionech
Bageta se sýry - zapečená
Jemné tvarohové řezy s ovocem
Francouzské brambory s pórkem
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake