Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zamilovaná očka
Oříškové rohlíčky
Červená tofu pomazánka
Plněná sekaná z bůčku
Cuketové plátky v pivním těstíčku
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Bramborovo-fazolový salát
Celer smažený v kořeněné tempuře
Smothie-Kiwi a banán
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake