Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žahour
Fofr cuketa na řecký způsob
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
Salát se švýcarským dresinkem
Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Kremrole paní Čermákové
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake