Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bryndzové noky
Dobré košíčky
Košíčky i pro začátečníky
Marcipánová hmota falešná (varna)
Vepřové na zelenině
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Rebarborový koláč s pudingem
Smetanový dort s ovocem
Krémová kukuřičná polévka
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake