Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablečná buchta II.
Švestkové knedlíky II.
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Kapustová polévka s bramborem
Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Šneci nejen s tvarohem
Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…
Tartaletky
Pravá Hoisin čína s nudlemi
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake