Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé řezy s mákem
Vepřové plátky na medu
Čtverečky "Cappuccino"
Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce
Rychlý jahodový koláč
Dušené maso s dýní
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Špenátovo-vločková polévka
Kynuté makové buchty
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake