Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bábovka z majonézy
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Mufínky
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Sedmikráskový med s pomerančem
Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…
Kýta v žampionové omáčce
Pórková polévka s cizrnou
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake