Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jarní pomazánka
Velikonoční beránek z tvarohového…
Výborný kuskus
Arabský chléb - Pide
Nízká čokoládová buchta
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Dušený králík (nejen) se zeleninou
Caprese z červené řepy
Dušené mleté maso se žampióny
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake