Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené rybí filety
Halušky se zelím a vařeným masem
Tuňáková pomazánka III.
Králík pečený na bůčku s bramboráčky
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Zapečené brambory s brokolicí,…
Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný
Svíčková dle Ládi Hrušky
Pečený bůček
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros