Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nudle s cuketou a šunkou
Zapečené žampiony
Turecká pomazánka z lilku
Chutní šnečci
Kynutý koláč s ovocem pro domácí…
Jehněčí plec pečená
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Levné a chutné cibulové brambory
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake