Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zabijačková polévka
Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"
Višňová bublanina s mákem
Zapečená (nejen) krůtí játra
Těstoviny s houbovou smaženicí
Smažený tvarůžek v hermelínu
Kuřecí prsa obalované v chipsech
Jednoduché karamelové řezy
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Těstoviny se sušenými rajčaty
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake