Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová krkovice se šlehačkou
Brambory na paprice jako příloha
Cuketový koláč II.
Sekaná jako roštěná
Čokoládový dort IV.
Jablečný koláč (buchta)
Mexické maso
Mikrovlnkové rychloMUFFINY
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake