Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gnocchi
Chlupaté knedlíky ze solamylu
Vepřové koleno marinované
Pikantní pečené kuře
Květákovo-vločková polévka s vejcem
Pomazánka se sýrem cottage
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Špagety s cuketou a olivami
Mandle v pánvi pražené
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake