Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žluté řezy se sněhem
Jablečná přesnídávka z papiňáku
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Cibulačka s celerem
Kokosová žmolenka (drobenka)
Bylinkový králík na žampionech
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Americký koláč s třešněmi a pudingem
Hovězí sendvič s nakládanými…
Krémové lečo
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros