Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dort s vanilkovým krémem, jahodami a…
Langoše
Zapékané těstoviny II.
Fofr cuketa na řecký způsob
Koláčky z listového těsta
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Ledový salát s kořeněným kuřecím masem
Kuřecí směs v bramborové kaši
Čokoládové cupcakes
Krémové lečo
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros