Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šunková pomazánka - taťkova
Bavorské vdolečky II.
Neobvyklý kuskus
Chilli con carne od Camm
Hermelín v listovém těstíčku
Medové řezy alá falešný medovník
Kuře (nejen) na zelí
Zapečený lilek s tuňákem
Jemný tvarohový krémovník
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát