Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ženevské řezy
Paprikový salát
Vynikající zapečené vepřové kotlety
Květákové karbanátky II.
Hmota Marshmallow - nahradí marcipán
Plněná sekaná pečeně II.
Rizoto se slaninou a žampiony
Zelný salát z kysaného zelí
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros