Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Srbský kotlet
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Sýrovo-šunkoví šneci
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
"Low Temperature" - Roastbeef
Smažená tlačenka s falešným…
Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem
Základní těsto na koblihy
Španělská paella krok za krokem
Středomořská čočková polévka
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros