Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Grilovaná křidélka v jogurtu
Kynuté těsto - základní recept
Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Nejlepší vánoční krůta
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Jednoduché lečo z trouby
Krůtí roláda pečená se švestkami
Vepřová panenka plněná sušeným ovocem
Šťouchané brambory s jarní cibulkou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát