Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Malinový koktejl
Krevety v těstíčku
Zapečené brambory s mletým masem a…
Sýrová pomazánka s česnekem III.
Výborné mandarinkové řezy
Dančí kýta na pivu
Bramborovo cuketová polévka -…
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Chalupářská hrstková polévka
Masové kuličky s pečenou dýní a…
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake