Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jemná perníková buchta
Rychlá čína
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Pečené brambory s tvarohovou omáčkou
Thajská kuřecí polévka s houbami
Bábovka s kysanou smetanou na plech
Masové kostky (nudličky) v paprikovo…
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
Krémové lečo
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros