Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Francouzský plátek
Hovězí guláš se zeleninou
Páteční lívanečky
Guláš od mámy
Bramborovo vajíčková pomazánka
Těstoviny s vejci, parmezanem a…
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Krůtí chilli con carne
Kotlety s rajčaty a bramborami
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros