Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené filé na špenátě
Dort od krtka
Roštěnky se smetanovou omáčkou
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl
Dušené mleté maso se žampióny
Guláš s hráškem
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Domácí nutella
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros