Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety na cibuli
Kynuté těsto - základní recept
Cizrna na italský způsob III.
Banánové muffinky
Kávovo-ořechové řezy
Italské Tiramisu (Florencie)
Zelňačka pro přátele
Svíčková na smetaně podle Richarda…
Zelný salát se zeleninou
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake