Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Doudlebské vdolky
Hovězí námořnické maso
Kedlubnová krupicová polévka
Zapékané masíčko se sýry
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Koláč s jablečným tvarohem
Pečená dýně (velice chutná)
Kuřecí maso s těstovinami
Banánovo – avokádové smoothie
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake