Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu
Polévka z hlívy ústřičné
Vepřové závitky v římském hrnci
Slaná bábovka s olivami
Steak z roštěnce s bylinkovým máslem
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Zelňačka III.
Brokolice na mozeček po našem
Šťouchané brambory s uzeným sýrem
Čočkový dhál
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake