Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené filé na špenátě
Zelné závitky s mletým masem
Halušky se zelím a vařeným masem
Nivovo-česnekoví slimáci
Ledové latte s Baileys
Pečené brambory s kuřecím plátkem
Pečená dýně (velice chutná)
Americký koláč s třešněmi a pudingem
Pečená řepa s česnekem a fetou
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí