Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zakryté hovězí plátky
Opékané pikantní bramborové plátky
Závitky v rýžovém papíru
Pikantule
Grilované cukety a lilky v olejovo…
Námořnické kotlety
Brokolicový nákyp se smetanovo…
Těstoviny s vejci, parmezanem a…
Celerový krém s celerovými lupínky
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki